1 de des. 2013

Jornada 7 (Femeni): CFS Sant Climent 5 - 3 F.S.F. La Sansi Lloret

Aquest Diumenge 1 de desembre, al Poliesportiu de Sant Climent es van enfrontar el CFS Sant Climent i el FSF La Sansi Lloret en el partit corresponent a la jornada 7, ajornada la setmana anterior, del campionat de lliga de la Lliga Nacional Femenina. L’equip local va aconseguir un avantatge en el marcador de 5-1 però les visitants a la segona part retallaven distancies posant el definitiu 5-3.

La primera part començava amb un dels gols més matiners de la temporada, als pocs segons de començar el partit, gol de Dei amb un xut des de fora de l’àrea, avançant a les locals en el marcador. Minuts desprès, les visitants empataven el partit però poc els hi duraria l’alegria ja que a la jugada següent, Anna rematava de cap i enviava la pilota al fons de la xarxa avançant de nou al seu equip. Des d’aquest moment fins a la mitja part, les de Sant Climent van ampliar distàncies amb gols novament de Dei, Carla Martínez i Carol, arribant al descans amb un favorable 5-1.

A la segona part, les visitants van sortir amb ganes de continuar vives al partit i van millorar el seu joc. Fruit d’aquesta millora i d’un plantejament més ofensiu, van arribar els dos gols que els donava esperances de treure alguna cosa positiva. Però les locals, van imposar el ritme del partit, frenant els impulsos visitants. Tot i què ambdós equips van gaudir de diverses oportunitats  no va tornar-se a moure el marcador i les locals van aconseguir un bon resultat emportant-se els tres punts en un cap de setmana pletòric, en el què han sumat 6 de 6 punts possibles.