2 de des. 2013

10a jornada (Sènior Masculí A) CFS Sant Climent 5 - 2 CFS Bar La Terraza Alcala Prat B

El passat dissabte 30 de novembre va tenir lloc a Sant Climent el partit corresponent a la 10ª Jornada de lliga de 1ª divisió territorial entre 2 equips que només estaven separats per 3 punts a la classificació. Un partit que havia de servir al Sant Climent per confirmar les aspiracions de quedar en un bon lloc a la taula aquesta temporada. I així va ser, els locals es van emportar els 3 punts després d’un partit més disputat del que sembla a primera vista segons el marcador final.

La primera part va ser una anada i vinguda sense que cap dels 2 equips estiguessin del tot encertats. El Sant Climent va avisar només començar el partit amb un pal i pocs minuts després, va aconseguir avançar-se al marcador amb una jugada d’estratègia de falta. El minuts anaven passant i no va ser fins quasi bé al final de la primera part, el Prat va aconseguir empatar el partit.

La mitja part va servir als jugadors locals per asserenar-se i creure que el partit es podia guanyar. Van sortir la segona part amb el control del partit i ràpidament el Prat va cometre les 5 faltes que el feia estar molt més atent en defensa. Però el Sant Climent mica en mica es va fer amo del partit i va aconseguir marcar 2 gols que situaven el 3-1 al marcador. Llavors, el Prat, en un contraatac va marcar el 3-2 que va fer que la petita relaxació que havia hagut per part del Sant Climent desaparegués. Poc després, en una altra jugada d’estratègia de còrner, el Sant Climent va aconseguir posar distància de nou al marcador i finalment, quan quedava menys de 2 minuts pel final, en un doble penal, va aconseguir el definitiu 5-2.

Així doncs, 3 punts merescuts per part del Sant Climent que el deixen a només 3 punts del 5è classificat i amb un partit menys. Cal seguir avançant en aquest camí i anar sumant punts per estar als llocs còmodes de la classificació.

CFS Sant Climent: Ruben, Jaume, Gerard, Marc Garcia(1), Miguelon, Jordi Roda(1), Sergi, Cristian, Gerard Salomó(1), Ton Perez(2)

CFS Bar la Terraza-Alcala Prat: Hector(1), Daniel, Carles, Alex, Aitor, Fernando(1), Joan, Adrian, Joel, Carlos, Alvaro.