1 de des. 2013

Jornada 8 (Femeni): CFS Sant Climent 5 - 3 U.D Miami FSF Mollet

El passat dissabte 30 de novembre, al Poliesportiu de Sant Climent es van enfrontar el CFS Sant Climent i el U.D Miami FSF Mollet en el partit corresponent a la jornada 8 del campionat de la Lliga Nacional Femenina. Les climentones es van mostrar superiors al llarg del partit i es van posar 3-0, però les de Mollet van lluitar fins aconseguir empatar el partit, l’equip local va reaccionar i va posar el 5-3 final al marcador.

L’equip local va sortir a la pista amb moltes ganes i va gaudir de varies ocasions de gol, fruit d’aquestes, va arribar el primer gol del partit, obra de Dei en els primers minuts. Les de Mollet van seguir fent el seu joc però s’apropaven poques vegades a la porteria defensada per Belén. Els minuts passaven i el marcador seguia 1-0, el partit s’estava ralentint i cap dels dos equips aconseguia marcar: Miami Mollet no trobava el gol de l’empat i les climentones el gol de la tranquil·litat. Així doncs, amb aquest resultat van marxar al descans.

A la segona part, les de Sant Climent van sortir a “matar” el partit i les visitants buscaven el gol de l’empat. Julia i Dei, per segona vegada, van ser les autores dels gols tranquil·litzadors per l’equip local, posant el 3-0 l’electrònic. Quan semblava que les noies de Sant Climent tenien el partit controlat, les de Mollet es van animar i van aconseguir inaugurar el seu marcador mitjançant Inés. Minuts desprès, tornarien a sorprendre a Belén retallant distàncies fent el 2-3, també obra d’Inés.

Aquests dos gols van fer que les locals  tinguessin nervis i es despistessin,  Fruit d’aquests moments de confusió, Inés va aprofitar  per empatar el partit i rubricar el seu “hat-trick”. No obstant, les de Sant Climent van reaccionar ràpid i van anar a per totes per aconseguir els tres punts que veien quasi a la butxaca amb el 3-0. Va ser llavors quan va tornar a aparèixer Julia per posar a les locals per davant en el marcador de nou. Els ànims desprès d’aquest gol van ser brutals i Carla, va fer el definitiu 5-3 materialitzant una bona contra.