23 de maig 2012

2a Jornada Copa (Juvenil): CFS Sant Climent 6 - 4 FS Granollers

Segon partit de la Copa Juvenil. Es presentava un partit difícil. El Granollers havia quedat classificat 4rt a la lliga regular i el nostre juvenil tot just comença a disputar partits oficials. No sabíem exactament quin nivell ens trobaríem i si estaríem a l’alçada del rival.
El partit va començar amb un Granollers força esquerp. Per ser un equip dels de dalt de la classificació, no demostrava molta fluïdesa en el joc. Es dedicava a tancar-se al darrera i a sortir ràpidament al contraatac, una tècnica que van demostrar tenir molt refinada. Als 10 minuts de partit ja ens havien marcat 3 gols amb jugades ràpides i arribant sempre amb superioritat a la porteria de l’Arnau, que va salvar més d’un gol a l’u contra u. Poc després va arribar el primer gol del Sant Climent, obra de Miquel Sadurní, després de culminar una bona jugada d’equip. El Sant Climent dominava el joc però no encertava en la rematada final, tot i tenir diverses ocasions clares. Quasi al final de la primera part, vam aconseguir escurçar la distància al marcador, amb un gol de Joan Maria i es va arribar a la mitja part amb el marcador 2-3. Calia sortir a la segona part amb la mateixa filosofia però aprofitant les ocasions.
La segona part no va començar del tot bé. El Granollers va marcar el seu quart gol i tornava a deixar l’equip locaI a dos gols de distància, 2-4. Mica en mica, però, el Sant Climent es va fer amo del partit i va controlar el joc. Calia tenir present que si el Granollers agafava la pilota intentaria sortir amb el seu contraatac mortal. Llavors va arribar el moment d’inspiració del Miquel Sadurní, que en poc més de 5 minuts va marcar 3 gols seguits. El Sant Climent es posava per davant del marcador amb 5-4, quan el Granollers, víctima del cansament degut a que només presentava un canvi va abaixar el braços. Finalment, Miquel Muñoz va fer el 6-4 definitiu arrodonint un bon partit pels de casa.
Així doncs, segona victòria de la lligueta prèvia de copa, que ens col·loca al capdavant de la classificació sent l’únic equip que ha aconseguit guanyar els 2 partits. Ara només queda assegurar la classificació guanyant l’últim partit de la lligueta contra el Platense Petit Mon Felisa Bastida, que es jugarà el proper dilluns 28 de Maig, a les 21:00 hores, al poliesportiu municipal de Sant Climent. Moltes felicitats a l’equip, a seguir endavant en aquesta competició i us esperem a tots al proper enfrontament.