23 de maig 2012

1/16 Copa (Femení): FS St Andreu de la Barca 3 - 2 CFS Sant Climent

No ha pogut ser. Aquesta seria la frase que resumiria el partit sencer. Les noies del Sant Climent ho han fet tot i més per poder classificar-se per la següent ronda de la competició, però avui no era el dia...
El partit ha començat prou bé. Al minut 1, Carla ha fet un xut des de quasi mig camp i la pilota ha entrat ajustada a la base del pal esquerre de la porteria del Sant Andreu. A partir d’aquest moment, el Sant Climent ha començat a tocar amb calma i paciència i el Sant Andreu seguia tancat al darrera tot i que el marcador no li era favorable. Llavors, al minut 12 hi ha hagut una jugada confosa a la frontal de l’àrea, on l’àrbitre ha interpretat que la nostra portera havia tocat la pilota amb les mans i ha xiulat falta. El Sant Andreu, amb un xut fort ha aconseguit empatar el partit. El Sant Climent però, ha continuat dominant el joc, sense profunditzar massa i sense gaudir de gaires ocasions, i el Sant Andreu seguia tancat al darrera esperant la seva oportunitat de sortir al contraatac. Al minut 14, Deidre ha fet una passada elevada a l’esquena de la defensa i la Carla, amb un control de pit i toc seguit amb el peu li ha deixat una pilota a la frontal de l’àrea a l’Alba Reverter, que amb un toc precís ha aconseguit tornar a posar el Sant Climent davant del marcador. I amb el resultat de 1-2 s’ha arribat al descans.
La segona part ha estat dominada de dalt a baix pel Sant Climent, però en dues jugades aïllades el Sant Andreu ha aconseguit empatar el partit al minut 3 i marcar el definitiu 3-2 al minut 7. Veient com jugava el Sant Climent hi havia moltes esperances en que es podia remuntar el partit. Però entre les bones aturades de la portera rival i alguna que altra polèmica arbitral el marcador no s’ha mogut més. Els últims 10 minuts de partit ha estar un clar atac constant del Sant Climent. La nostra portera, Natàlia, era la única jugadora que estava al nostre camp. La pilota no feia més que passar pels peus de les nostres jugadores i per les mans de la portera del Sant Andreu, que cada cop que treia de porteria la llançava fora perquè no tenia altre opció fruit de la pressió asfixiant que ha realitzat el Sant Climent.
En definitiva, ha estat una derrota amb molt mal sabor. Una derrota immerescuda, però al fi i al cap, una derrota que evita que l’equip femení es classifiqui per la següent ronda. Des d’aquestes ratlles, felicitem al Sant Andreu per la seva classificació i els hi desitgem el millor de cara al que resta de competició. Han sabut jugar les seves armes amb esportivitat i en futbol guanya qui més gols marca. Cal felicitar també a les noies del Sant Climent per la magnífica temporada que han fet i animar-les a seguir endavant. Perquè d’aquests partits se n’aprèn, perquè cal saber estar a les bones i a les madures i elles hi han estat.