23 de maig 2012

1a Jornada Copa (Juvenil): AE Les Boitgues 0 - 4 CFS Sant Climent

Primer partit oficial de l’equip juvenil del Club Futbol Sala Sant Climent. I com sempre passa en aquests casos ningú sabia exactament el nivell de l’equip. El Club té moltes esperances en la nova fornada de jugadors climentons, però cal anar pas a pas i fer créixer l’equip amb paciència i molta dedicació.
Inici del partit, i el fet de ser el primer cop que la majoria de jugadors compartien pista amb un àrbitre federat es va notar en l’ambient. Molts nervis, errades no forçades, passades aparentment senzilles sense destí clar... però mica en mica tothom va anar entrant en el partit. Quan ja es portaven uns minuts de joc, el Sant Climent va començar a agafar el domini del matx i Les Botigues restaven esperant tancats al seu camp per si podien aprofitar algun que altre contraatac. Van haver unes quants jugades manifestes de gol, però entre errades nostres de definició i encerts del porter van evitar que el marcador fos més clar a la mitja part. En una jugada ja quasi al final, Gerard Salomó va poder obrir la llauna, amb una jugada de parets ràpides i bona definició al segon pal. Així es va arribar a la mitja part. 0-1 al marcador i amb molt bones sensacions de cara a la segona part.
A la represa del joc, el Sant Climent va seguir en la mateixa línia, tocant i tocant sense arriscar massa al darrera i intentar aprofitar alguna errada de marcatge per poder entrar entre línies. I així va ser, mica en mica van anar caient més gols per deixar el marcador final en un 0-4 que podia haver estat més escandalós si s’haguessin aprofitat les ocasions clares que es van tenir. Els gols van ser obra de Miquel Sadurní (2) i Jordi Roda (1). Cal destacar l’actuació de l’Arnau com a porter a la primera part que va salvar diversos contraatacs i la de Cristòbal, porter a la segona part que també va fer bé la seva feina.
Cal felicitar a les noves promeses del nostre club, que ben aviat seran els jugadors del primer equip, no només per la bona actuació en el seu debut, sinó també per haver-se adaptat tant ràpidament a jugar en equip amb el pocs entrenaments i amb el poc temps que fa que juguen plegats. De moment, ja tenim 3 punts de la lligueta prèvia de la Copa. A seguir treballant i de ben segur que arribarem lluny.