21 de maig 2012

Jornada 29 (Femení): Teià Futbol Cinc 7 - 1 CFS Sant Climent

Partit poc vistós el que es va jugar diumenge al poliesportiu de Teià. S'enfrontaven el Teià Futbol Cinc Femení i el CFS Sant Climent Femení, segon i quart classificat a la taula respectivament.
El fet que el resultat no faria variar la posició de cap dels dos equips permetia prendre's el partit amb certa tranquil·litat. Així va ser com ho van transmetre els entrenadors de l'equip visitant a les seves jugadores "serà un partit per provar coses noves". El fet és que les de Sant Climent, acostumades a jugar en defensa en zona, van jugar tot el partit amb defensa individual.
La primera part la va començar dominant l'equip de casa, que al minut 3 de partit ja s'avançava al marcador després d'una errada defensiva. La realitat és que les climentones no van "entrar" al partit fins gairebé el minut 20 de joc quan el marcador ja marcava un 3-0. Les de Sant Climent van tenir al Teià els 5 minuts que mancaven arraconat i va ser, llavors,  quan van passar a disposar de les ocasions més clares, però, malauradament cap va ser transformada en gol.
A l'inici de la represa el CFS Sant Climent semblava que defensava amb més intensitat, de fet, ràpidament va arribar l'únic gol de l'equip visitant, que la Dei aconseguia a partir d'un xut llunyà. Però, l'equip de casa, aprofitant una altra errada defensiva, va tornar a sumar un gol al marcador. Cal destacar la qualitat de la que disposen la majoria de les jugadores del Teià que aprofiten qualsevol errada de l'equip contrari per demostrar que són un equip amb molta tècnica. El resultat final va ser de 7-1, potser el Sant Climent va merèixer sumar més gols, però, les errades defensives, que van ser nombroses durant el desenvolupament del partit, ho van impedir.
Ara a pel Sant Andreu dimecres en partit de copa. Si les climentones aconsegueixen la victòria passaran a quarts de final, enfrontament que molt possiblement es jugaria contra el Teià a Sant Climent. Si fos així, esperem el poliesportiu ple de "gom a gom" per donar suport a aquest gran equip.