23 d’abr. 2012

Jornada 27 (Masculí): Inter Castelldefels 4 - 2 CFS Sant Climent

Partit jugat amb molt de respecte per als dos equips, encara que el Castelldefels va jugar molt tancat al seu camp, especulant amb el joc i resultat. Dic això perquè, tot i anar perdent, no es movien de la seva posició defensiva, esperant l’errada del contrari per armar el contraatac i aconseguir marcar. El Sant Climent no va saber jugar a especular i ho va pagar car.
Als 5 minuts de partit, el Sant Climent va obrir el marcador amb gol de Carlos. I va continuar pressionant al Castelldefels, que en una contra per pèrdua de pilota va aconseguir empatar. El partit va seguir igual, un equip pressionant i l’altre esperant darrera. Fins que en una altra contra es va posar per davant el Castelldefels 2-1. I així va acabar la primera part.
A la segona part, el Sant Climent va sortir a per totes, pressionant encara més al Castelldefels al seu propi camp. I en una jugada de Miquel aconseguia empatar a 2. Cal destacar que el Miquel va ser un malson per la defensa contrària, que no van parar de fer-li faltes per poder parar-lo, fent-se el suec l’àrbitre, que va ser molt parcial a favor dels de casa. Sobre tot a la part final, on el partit es va decantar a favor del Castelldefels, ja que va expulsar al Miquel per segona groga després de revoltar-se lleument al seu marcador que li havia fet una entrada esgarrifosa. Només li va ensenyar groga al infractor, que poc després va fer una altra entrada duríssima i no va ser castigat amb la segona groga. Després, en un corner mal defensat, el Castelldefels aconseguia posar-se de nou per davant, 3-2. Això va caure com una llosa al Sant Climent, que tampoc estava fent bé les coses, moviments lents, poca circulació... I al final, en un doble penal, el Castelldefels aconseguia el 4-2 definitiu.
Cal destacar que a la primera part el Sant Climent només va cometre una falta i el Castelldefels 5, però a l’àrbitre li costava molt xiular la sisena. I a la segona part, en només 5 minuts, ja li havia xiulat 5 al Sant Climent i al Castelldefels només 1. D’aquí ve que digui que l’àrbitre va tenir una actuació parcial. Però això no és excusa per al pobre joc desplegat per part del Sant Climent, que no li sortien les coses, però que va donar la cara en tot moment. D’aquí la por i el respecte que li va tenir el Castelldefels, que no va respirar tranquil fins que va aconseguir el 4-2, que per a ells va ser com si haguessin guanyat la lliga.
Ara cal seguir amb  les mateixes ganes i a acabar els 3 partits que queden amb victòries.