1 de maig 2012

Jornada 26 (Femení): CFS Sant Climent 2 - 1 CF Castellgalí

Partit ajustat el viscut aquest diumenge al matí al poliesportiu de Sant Climent. S’esperava que fos un partit tens per la posició dels dos equips a la classificació i així va ser. Fins que no es va arribar quasi al final del partit ningú s’hagués atrevit a donar un clar guanyador.
Va començar la primera part amb cert domini per part del Sant Climent, que es presentava amb baixes a l’equip i només tenia un canvi. Com és habitual, les noies de casa tenien el domini de la pilota però no acabaven de tenir ocasions clares. La circulació tampoc acabava de ser prou ràpida per poder obrir espais a la defensa ben posicionada del Castellgalí, que sempre que tallava la pilota xutava cap amunt per intentar algun que altre contraatac. Així, en una jugada provinent d’una fora de banda prop de l’àrea del Sant Climent, va arribar el primer gol del partit. La defensa estava despistada i una jugadora rival va rematar amb certa sort i la pilota es va colar per sota les cames de la portera Júlia. Poc després, en una bona passada de Deidre entre línies, Carol va rebre la pilota quasi a la frontal de l’àrea i amb un xut creuat va batre la portera del Castellgalí. 1 a 1 al marcador i mitja part.
A la segona part, la Carol es va posar a la porteria i semblava que el Sant Climent havia de tirar amunt amb el seu joc habitual amb la portera avançada. Però pocs minuts després de la represa, va arribar una jugada desgraciada, que va suposar l’expulsió d’una jugadora del Sant Climent. Així el Sant Climent es quedava sense canvis a la banqueta i el partit es posava molt difícil. El Castellgalí, per evitar que el Sant Climent pogués dominar el joc com havia fet a la primera part, va decidir pressionar tot el camp, i mica en mica avançar la seva portera. El resultat va ser beneficiós pel Sant Climent. En una passada de la portera cap a la seva pivot, la Deidre es va anticipar i va xutar per sobre des del propi camp aprofitant que la portera del Castellgalí estava avançada i va aconseguir marcar un golàs que significava el 2-1 definitiu al marcador i que donava la victòria a l’equip de casa. Després el joc es va embrutar una mica, van haver-hi diferents faltes per part dels dos equips però no es va arribar a més. El Sant Climent, tot i la pressió que exercia l’equip rival es va saber defensar amb molta solidesa i el partit es va acabar.
Cal felicitar a les noies que van aconseguir 3 punts importants per seguir als primer llocs de la classificació tot i jugar quasi la segona part sencera sense canvis, amb el desgast físic que això comporta.