Jornada 17 (Femeni): CFS Sant Climent 4 - Blanesport '83

Victòria de l'equip local davant l'equip de Blanes.

La primera part ha començat amb el plantejament de sempre per part del Sant
Climent, tenir el màxim control de la pilota i a partir d'aquí buscar les oportunitats.
El Blanes, però, ha sortit a pressionar des del primer minut i això ha complicat el joc
de les noies locals. Amb la Júlia de portera s'intentaven buscar passades llargues per
superar la defensa rival que fàcilment es descol·locava. Amb l'entrada de la Deidre al
camp s'ha aconseguit pujar el primer gol al marcador. Ha estat la mateixa qui, després
d'una bona passada de banda de la Irene, aconseguia l'1-0. Malgrat els intents de les
climentones, no s'acabaven de trobar els espais en atac i les ocasions de perill que es
creaven no acabaven en gol. Però, la Deidre, que avui tenia gana de gol ha fet pujar
tres gols més al marcador amb tres bones jugades individuals. El Blanesport també ha
aconseguit marcar abans d'arribar al descans després d'una errada en atac per part del
Sant Climent. S'arribava, així, al final de la primera meitat amb un 4-1 al marcador.

Pel que fa a la segona part, el Blanesport ha sortit amb ganes d'ampliar el seu compte
de gols i les noies de Sant Climent, que no acabaven de trobar un bon ritme de joc, han
patit durant els primers minuts. Després, amb la Carol, que com ve sent habitual sortia
de portera a la segona meitat, s'ha passat a jugar de cinc i les climentones disposaven
del control de la pilota deixant gairebé sense opcions d'atac a les de Blanes. Malgrat
el control de les locals no s'ha pogut acabar finalitzant cap jugada i el marcador s'ha
mantingut intacte des de la primera meitat.

Victòria per 4-1 del Sant Climent que suma tres punts importants a la classificació i
agrair el suport de l'afició, que mai falla. Ara a pels tres punts importantíssims enfront
el Castellgalí, que visita Sant Climent diumenge vinent.