17 d’abr. 2012

Jornada 26 (Masculí): CFS Sant Climent 6 - 2 FS Castellbisbal

Partit trepidant, jugat amb forces i moltes ganes pels dos equips. La primera part va ser molt igualada, sortida en tromba del Sant Climent amb dos postes seguits. Però a la següent jugada l’equip visitant s’avançava al marcador en una errada defensiva del Sant Climent. Però no es va perdre la compostura i l’equip local va seguir apretant als jugadors contraris. En un refús del porter, Marc Garcia aconsegueix l’empat. Segueix l’equilibri per les dues bandes, i quan ja s’acabava el temps, en una jugada d’amor propi i per nassos, Miquel va aconseguir el segon gol.
A la segona part, el Castellbisbal va sortir a per totes. I a la primera jugada, en una errada d’un defensa local, apareix un xut impressionant de l’atacant i gol per tot l’escaire. Empat al marcador. A partir d’aquí, esperonats per l’afició, reacció impressionant del Sant Climent. Van arribar 2 gols quasi seguits col·locant el 4-2 al marcador. El Castellbisbal seguia assetjant la porteria local, però es va veure impotent per la sobrietat defensiva de la defensa i per les grans aturades, un cop més esplendides, del David, el “maño”. En 2 pilotes robades degut a la pressió que exercia sobre el contrari, el Sant Climent va fer 2 gols més, deixant el definitiu 6-2, que per altra banda, segons les quinieles vistes en el foro, cap equip del grup esperava.
Cal destacar l’afició del Sant Climent, que es mereix un 10, pel seu suport incondicional quan l’equip més ho necessitava.
Ara a pensar ja en el pròxim partit, contra el Castelldefels, que es jugarà el proper dissabte a les 18:30, just abans del Barça-Madrid. Serà un partit complicat, sens dubte. Ànims!!!