17 d’abr. 2012

Jornada 24 (Femení): CFS Sant Climent 5 - 2 AEFS Arrels

Inici del partit, i com és habitual, el domini de la pilota és del Sant Climent. La pilota circulava entre la tanca i les dues ales sense arribar a profunditzar fins al pivot. L’Arrels ben tancat al darrera no tenia gaires problemes defensius. En una jugada de contraatac, es produeix una falta a pocs metres del corner de la porteria del Sant Climent. L’Arrels treu la falta i una jugadora a l’alçada del punt de penal remata davant la passivitat de la defensa del Sant Climent i aconsegueix marcar amb un xut ras al costat del pal de la porteria de la Julia, que va jugar de portera a la primera part. A partir d’aquí el joc embogeix una mica. Apareixen contres per les dues bandes però sense arribar amb claredat a les porteries. Així s’arriba al minut 14, quan una pilota cau als peus de Deidre, situada a l’ala esquerra, condueix unes passes i engalta un xut creuat al segon pal que significa l’empat a 1. Dos minuts més tard, l’Alba Reverter rep una pilota a tres quarts de camp i fa una passada a l’espai per l’Alba Hernández, que amb un toc precís supera la portera que li havia sortit a tapar la porteria. El Sant Climent es posava 2-1 al marcador i així es va arribar a la mitja part.

Comença la segona part i surt la Carol de portera. L’equip tira endavant i al segon minut aconsegueix el 3-1. Jugada espectacular, iniciada per una passada elevada a l’espai de Carol per Deidre cap a la banda dreta, que al primer toc fa una passada a Julia que estava enfonsada dins l’area i aquesta, també amb un toc precís, fa arribar la pilota a la Carla que amb una sang freda impressionant, controla i toca suaument cap al pal contrari on estava la portera. El Sant Climent pressiona a dalt i en una despistada després d’un fora de banda, L’Arrels aconsegueix reduir distàncies i posa el 3-2 al marcador. Tant sols s’havien jugat 4 minuts de la segona part. Però a partir d’aquí el Sant Climent s’ho va creure i va seguir pressionant i assetjant les jugadores rivals. Poc després hi ha un penal claríssim sobre Deidre que l’àrbitre no xiula i segueix el joc atacant del Sant Climent però sense acabar de rematar la feina. Es van generant ocasions fins que al minut 7, Deidre recupera una pilota al mig camp, supera una rival per velocitat a la banda esquerra i fa una centrada al segon pal on la Júlia aconsegueix fer pujar el 4-2 al marcador.

A partir d’aquí, el Sant Climent posa seny i calma una mica el joc. Tocant i tocant sense arriscar massa i tornant enrera sempre que era necessari. L’Arrels genera algun contraatac que la portera Carol solventa amb efectivitat i així van passant els minuts. Quan tant sols faltaven 3 minuts per acabar el partit, Deidre s’avança a una rival al mig camp i intercepta una passada de la portera, condueix sola i sense oposició fins a la línia dels 9 metres i engalta un punxot que la portera rival no veu per on li entra la pilota. 5-2 i resultat final.

Bon partit, tot i que s’ha començat amb una mica de falta d’intensitat. 3 punts més que es queden a casa per continuar seguint a la part alta del campionat i ara cal ja pensar en el partit del diumenge que ve a casa, contra el Blanesport, que correspon a una jornada que es va aplaçar en el seu moment.