23 de març 2012

Jornada 23 (Masculí): CFS Sant Climent 10 - 0 Inter Sentmenat GA B

Partit sense gaire història el disputat la nit de dissabte al poliesportiu de Sant Climent. Amb un equip que li sortia tot i l’altre que s’anava desquiciant mica en mica en veure que no sabia ni podia parar el vendaval de joc i gols del Sant Climent, en el qual van destacar 6 minuts inspirats del Moha per posar un 4-0 al marcador que ja va ser un obstacle massa gran per l’equip contrari que es veia impotent per poder canviar el signe del partit.

Per part del Sant Climent tots els jugadors van estar a una gran alçada, jugant un futbol d’alt nivell, amb triangulacions, bones passades, xuts... és a dir, el que és el futbol sala. I el resultat no va ser més gran encara degut a precipitacions en les jugades. Fins i tot, el nostre porter RICARDO, va tenir una nit plàcida. Perdò, David! A part d’ell, només va haver un jugador més que no va marcar. Tots els demés ho van aconseguir.

També cal comentar que el Sant Climent no va deixar de pressionar durant tot el partit, cosa que l’equip contrari no va saber contrarestar. D’aquí la quantitat de jugades de gol de un contra un, dos contra un i fins tot tres contra un que hi van haver durant el partit. Va haver-hi gols molt bonics, tant per la jugada com per l’execució.

Ara cal no refiar-se davant els Diablos Rojos i a seguir sumant punts. Un 10 per tots, incloses les persones i aficionats que ens segueixen. L’entrenador està molt satisfet amb els seus jugadors, ja que veu que van assimilant la forma de jugar que vol imposar i les ganes d’intentar-ho. Així com l’ambient que ha trobat en aquest club, el qual agraeix molt.

Visca el Sant Climent, Barça, Atlètic i els pericos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada 24