24 de març 2012

Jornada 22 (Femení): CFS Vallgorguina 0 - 3 CFS Sant Climent

Aquest partit es presentava des d’un inici disputat. El Sant Climent havia empatat a 2 en el partit de la primera volta i el duel havia de servir per saber com havien evolucionat els dos equips fins al moment.

La veritat és que el partit no ha tingut gaire història. Ja des d’un primer moment el Sant Climent s’ha mostrat molt confiat en el joc. Les jugadores tenien les coses clares. Jugar, tocar, no arriscar i tenir paciència a l’hora de profunditzar i crear perill. I així ha estat. El Vallgorguina, es podria dir, que només ha gaudit d’una sola oportunitat en tot el partit, tot just a l’inici, amb un xut que s’ha estavellat al pal. La resta de partit ha estat en tot moment controlat per les noies de Sant Climent.

La primera part ha començat amb una mica de desconcert. Però això només ha durat 5 minuts. Potser el nervis han tingut alguna cosa a veure. Però arran de la jugada del Vallgorguina amb xut final al pal, el Sant Climent ha sabut entrar dins al partit i començar a exercir el seu domini. Així, al minut 8, ha arribat el primer gol. La Carol ha fet una molt bona paret amb la Carla dins l’àrea rival i ha aconseguit fer pujar el 0-1 al marcador. Després ha seguit el domini del Sant Climent, que sense arriscar, i assegurant totes les passades, evitava que el Vallgorguina tingués cap opció de crear perill. Quasi al final de la primera part, la Deidre, amb una jugada individual s’ha plantat a l’àrea rival i ha aconseguit marcar el 0-2. Corria ja el minut 23 i ràpidament s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha estat una extensió de la primera. És cert que el Vallgorguina s’ha mostrat una mica més agressiu i ha intentat pujar les seves línies. Però, el Sant Climent no s’ha deixat intimidar. Sempre, amb el joc segur i sense complicacions ha tingut en tot moment el control de la pilota. En aquesta segona part ha tingut més importància la portera Júlia, que sempre que les jugadores es veien en una situació complicada tocaven la pilota cap endarerra per començar de zero i tornar a iniciar les llargues possessions de les que han disposat. Els minuts anaven passant i tampoc es creaven moltes ocasions de perill. Alguna jugada aïllada que no s’ha pogut finalitzar amb claredat i poca cosa més. Així s’ha arribat quasi al final del partit, quan en una jugada de combinació en zona de perill, la pilota ha caigut als peus de la Deidre que estava més endarrerida, quasi al mig camp, i sense marcatge, ha engaltat un xut que ha tocat al pal i ha entrat dins la porteria. Era el 0-3, resultat definitiu i que vist el joc que ha imposat el San Climent encara ha quedat curt.

Bon partit de les noies climentones que tot i no ser del més divertits i espectaculars han aconseguit controlar en tot moment i assegurar sumar els 3 punts. Ara venen 2 caps de setmana sense partits, cal agafar-los amb força de cara al tram final de la lliga. Moltes felicitats a tot l’equip!!!