22 de març 2012

Jornada 23 (Femení): CFS Sant Climent 2 - 0 ACE Sansur

Partit imprevisible. Aquest és l’adjectiu que millor descriu el que hem viscut aquest dijous al poliesportiu de Sant Climent entre dos equips que sembla que tenen una forma de joc bastant semblant.

La primera part ha estat bastant disputada. Cap dels dos equips ha estat massa encertat en el joc. Les pilotes es perdien amb facilitat i no es podien generar jugades clares de perill, ni per una banda ni per l’altra. Els dos equips es limitaven a tancar bé al darrera i quan recuperaven la possessió no apareixien idees i això provocava imprecisions i males passades. Tot i que cap dels dos equips es mostrava amb massa perill, el Sant Climent dominava lleugerament el joc però el Sansur ha tingut dues ocasions que la portera Carol ha solventat amb dues grans intervencions evitant el que hagués estat una diferència al marcador injusta i molt difícil de superar. Ja quasi al final de la primera part, quan només quedaven 40 segons per al xiulet de l’àrbitre, la Deidre ha rebut una pilota a tres quarts de camp, i amb una passada ha superat a les rivals i ha deixat la pilota als peus de la Carla, que estava sola davant la portera i amb un toc l’ha pogut superar. I així s’ha arribat a la mitja part. 1-0 al marcador però amb la sensació que faltava controlar millor el partit perquè en qualsevol moment es podia escapar.

La segona part ha començat de mateixa manera. Però les noies del Sansur potser han notat més el cansament acumulat i mica en mica han anat endarrerint les línies mantenint, però, sempre una bona defensa en zona. Han anat passant els minuts fins que una jugada individual de la Deidre, que ha recuperat la pilota en zona defensiva, ha sortit disparada cap a la porteria contrària, i després de salvar les rivals que se li interposaven, ha pogut batre a la portera del Sansur per baix. Era el minut 10 i llavors el Sant Climent ha cregut que podia dominar el que restava de partit... i així ho ha fet. La portera Carol ha avançat la seva posició i ha acabat jugant el partit de cinc. El Sansur, ben tancades al darrera, només podien esperar intentar culminar alguna jugada al contraatac, però el Sant Climent no ha donat opció. Controlava bé la pilota, arriscava el mínim possible i mica en mica anava deixant passar el temps. Fins que s’ha arribat al final del partit sense cap més conseqüència.

Així doncs, tot i que no ha estat un partit dominat del tot, el Sant Climent s’ha pogut imposar i els tres punts s’han quedat a casa. Ara cal pensar ja en el proper partit, contra el Vallgorguina amb tant sols 48 hores de descans. Ànims noies, i a seguir endavant!!!