19 de març 2012

Jornada 21 (Femení): CFS Sant Climent 4 - 0 Inter Sentmenat GS

Partit amb dues parts ben diferents. La primera amb un joc poc vistós sense massa control de pilota per cap dels dos equips i la segona amb domini absolut del Sant Climent amb poques errades destacables.

El partit va començar amb incertesa. Els dos equips estaven ben posicionats defensivament però quan agafaven la pilota faltaven idees. Es van veure algunes jugades de perill que les 2 porteres van resoldre perfectament. El Sant Climent es mostrava més intens, es veia que tenia ganes de guanyar el partit però no li acabaven de sortir les coses. Es fallaven passades senzilles, hi havia precipitació en el control de la pilota i quan s’arribava a la zona de perill les jugadores no estaven del tot encertades. Es va arribar a la mitja part amb el mateix marcador inicial, empat a 0.

A la segona part ja es va veure que havien de canviar les coses. Ja des d’un inici el Sant Climent va sortir jugant amb la portera Carol avançada. Durant els deu primers minuts hi va haver molt de control en el joc. No es va arriscar cap pilota, sempre que la jugada no estava clara es tirava endarrera aprofitant que la portera té un toc de pilota dels millors de l’equip. Així, mica en mica, el Sant Climent es va anar fent l’amo del partit. Les jugadores del Sentmenat es dedicaven a tancar al darrera evitant que el Sant Climent pogués arribar a les zones de perill. Llavors, quan el partit estava relativament adormit amb el clar domini del Sant Climent, les jugadores del Sentmenat van intentar pujar una mica les línies. I això va propiciar que el Sant Climent pogués aprofitar els espais que deixaven. Així, al minut 11, Deidre va recollir una pilota en zona defensiva i va iniciar un contraatac regatejant a les jugadores que li apareixien per davant, va obrir la pilota a l’esquerra on hi havia la Irene i aquesta, tal i com li va arribar va engaltar un xut que va suposar el primer gol del partit. 2 minuts més tard, en una altra jugada individual de la Deidre, es va plantar davant la portera, va xutar al segon pal i la Carla va empènyer la pilota quan tot just entrava fent pujar el 2 a 0 al marcador. El Sant Climent però, tot i anar amb el resultat a favor, va seguir jugant amb la portera avançada per poder tenir el control total del que restava de partit. I al minut 19, un altre contraatac conduit per la Deidre va suposar el tercer gol batent la portera per baix després de quedar-se sola davant d’ella. Quan tant sols quedaven 2 minut per acabar el partit, la Deidre va recuperar una pilota al mig camp i va fer una passada cap a la banda dreta on hi havia l’Alba Hernàndez. La portera va sortir i va xocar amb l’Alba intentant tallar la jugada. La pilota, però, va quedar morta i ràpidament la Deidre va arribar per marcar a plaer el definitiu 4-0.

Així doncs, vam tenir dos partits diferents en un. I finalment vam poder aconseguir el 3 punts que serveixen per seguir estant en els llocs alts de la classificació. Felicitats a les noies i a per el pròxim partit.