15 de nov. 2011

Jornada 8(Masculí): Inter Sentmenat B 1 - 1 CFS Sant Climent

Partit contra un rival que està molt a avall a la classificació, on a priori s’havia de guanyar fàcilment o almenys això deia la classificació.

Comença el partit i el Sant Climent no té un bon inici, dubitatiu en tots els aspectes del joc. A l’equip se’l veu sense confiança en tot el que fa: defendre, atacar, passar... i el pitjor de tot, és un equip de quasi muts, ningú es parla ni per insultar-se, no hi ha gens de comunicació i això es nota. També és cert que tot es veu molt fàcil des de la banda i que dins del camp és una altra cosa. La primera part acaba amb el resultat inicial del partit i un joc per part del Sant Climent pèssim.

Comença la segona part i això ja sembla una altra cosa. L’equip toca, es mou i es creen ocasions que no entren per l’actuació del porter local que va estar bé. Semblava que el gol havia d’arribar en algun moment però no hi havia manera. En una jugada d’atac nostre, no finalitzem bé i en una contra 2 x 1, ens fan el primer gol a falta de 2 minuts per acabar el partit. Tot semblava perdut, però si una cosa té aquest equip és fe. I a falta només d’1 minut, Sergi marca el gol de l’empat (1-1), resultat amb el que acaba el partit. 1 punt per cada equip, que per altra banda és el que es mereixia cada equip, encara que a la segona part vam ser molt superiors a ells però sense definir de cara a porta.

Seguirem patint, es va trobar a faltar al golejador de l’equip, però cal estar a les verdes i a les madures. A seguir treballant que queda molta feina per fer. Haurem de posar-nos el vestit de romans per crear l’imperi.