2 de des. 2011

Jornada 9 (Femeni): AEFS Arrels 1 - 4 CFS Sant Climent

Dimecres a les 20:00 hores, estrany però cert. El Sant Climent es desplaçava entre setmana a jugar el partit avançat a la 9a jornada de lliga degut a les baixes que tindria l’equip si el partit s’hagués disputat en l’horari assignat inicialment a dissabte.

El partit es presentava a priori senzill, tot i venir d’una victòria justa en un camp on també es creia que s’havia de guanyar fàcilment. El cap de setmana anterior s’havia guanyat 2-3 patint al camp de Sansur. Però com acostuma a passar en l’esport, mai es pot predir el que passarà en un enfrontament entre 2 equips encara que estiguin molt distanciats a la classificació.

Comença el partit, el Sant Climent imposa el seu joc, tocant i tocant quan té la pilota i pressionant a dalt quan no la té. I mica en mica es va fent amo del partit. Així van arribant els 3 gols: Carol (minut 7), Deidre (minut 28) i Carla (minut 21). S’arriba a la mitja part amb el marcador favorable 0-3.

Durant el descans, ambient distès a les files del Sant Climent, tot semblava anar segons el guió.

Comença la segona part i tot segueix igual fins al minut 12. En una pilota robada en zona defensiva del Sant Climent, l’Arrels aconsegueix marcar el 1-3. A partir d’aquí el partit es comença a complicar. El Sant Climent deixa de tocar i comencen a aparèixer detalls poc propis d’un equip que a hores d’ara segueix líder a la classificació. Les jugadores fan la guerra per la seva banda i es deixa de jugar en equip. El públic de l’Arrels comença a posar pressió sobre l’àrbitre i es va notant un clima tens de nerviosisme. El joc s’endureix notablement. Així van passant els minuts fins arribar quasi al final del partit, quan Carol aconsegueix marcar el 1-4 definitiu a falta de 2 minuts per acabar el partit.

Finalment doncs, el Sant Climent s’emporta 3 punts més i segueix sumant. Com a detall es pot destacar l’actuació de Júlia com a portera ja que les 2 porteres naturals que té l’equip no estaven disponibles.