15 de nov. 2011

Jornada 6(Femení): Inter Sentmenat 1 - 3 CFS Sant Climent

Aquesta jornada tocava visitar la pista del Sentmenat. Un desplaçament que es presentava perillós degut a que l’equip femení del Sentmenat no coneixia encara la derrota.

Tal i com marquen els cànons d’un equip ben format, només començar el partit, les noies del Sant Climent van sortir a per la victòria. Tant és així que al minut 2 ja es van col·locar per davant en el marcador. Carla rep la pilota a la banda dreta i engalta un xut potent que la portera només pot refusar, i Carol, amb un gran instint matador afusella a boca de canó i aconsegueix el 0-1. Segueix el partit amb domini i control de pilota per part del Sant Climent. El Sentmenat intentava jugar però de seguida perdia la pilota per la bona defensa, en col·locació i en agressivitat per part del Sant Climent. Arriba el minut 20, i en una de les moltes jugades de tocar i tocar del Sant Climent, Deidre penja una pilota a l’esquena de la defensa rival i Carol, amb una gran acció de qualitat, al primer toc aconsegueix superar la portera i fa pujar el segon gol al marcador. 0-2 i s’arriba a la mitja part sense més conseqüències.

La segona part va ser una extensió de la primera. El Sant Climent dominava el joc i al Sentmenat li durava molt poc la possessió. En una de les moltes jugades del Sant Climent es produeix una fora de banda per part del Sentmenat. Treu Carol posant la pilota al segon pal i Irene, sense deixar que la pilota toqui a terra, enmig d’una defensa i la portera, introdueix la pilota al primer toc dins la porteria. Minut 6 de la segona part, 0-3. El Sentmenat va abaixar el braços i el partit es va anar calmant. Només quan quedaven 5 minuts per acabar el Sentmenat va posar una mica de setge sobre la porteria de Sant Climent. Van començar a pressionar i quan quedaven 2 minuts per acabar el partit, van aconseguir robar una pilota a mitja pista i van fer una contra 2x1 i van poder batre a la Olga amb un xut de puntera al segon pal, 1-3.

Final del partit i el Sant Climent femení que segueix una setmana més manant a la lliga tot i tenir un partit pendent. Moltes felicitats noies!