11 d’oct. 2011

Jornada 3(Masculí):CFS Sant Climent 4-3 UE Sants B

Uffff!!! Per on començar… Partit no, partidàs el viscut el dissabte al poliesportiu municipal de Sant Climent. D’aquells que fan afició i com no, donar mil gràcies a aquesta afició que no va deixar d’animar a l’equip quan anava perdent 0-2. INCREIBLES!!! I torno a repetir, mil gràcies i només esperem poder tornar tot aquest recolzament amb bons espectacles com el del dissabte.

El partit: La veritat és que l’equip va començar bé, creant ocasions vàries i no marcant, clar! Ells a la contra ens feien molt de mal fins que ens van fer el 0-1. L’equip es va tornar a descompondre una mica, per falta encara de confiança en alguns moviments. Però vam seguir amb el nostre joc i vam tornar a tenir ocasions (el problema seria no tenir-ne, llavors si seria preocupant). El cert és que ens costa molt fer gols. Així vam arribar al descans.

Res o quasi res a recriminar a l’equip al vestidor durant la mitja part, només animar als jugadors a que seguissin igual i una altra vegada ens tocava remuntar un partit a base de posar-hi pebrots. Comença la segona part i en una altra jugada a la contra ens fan el 0-2. Llavors, ràpidament es va veure que alguna cosa s’estava coent... Transcorreguts 10 minuts de la segona part, es canvia l’equip sencer de cop i surten 4 jugadors de refresc. Això dona el seu fruït i Marc Aldao, en una jugada on tot l’equip toca la pilota, li arriba morta a la frontal de l’àrea i la clava per tot l’escaire. Menys mal, perquè el porter d’ells, fins al moment, semblava imbatible. L’equip s’anima, es creix i creu en ell mateix. Ràpidament arriba el 2-2, obra de Moha. Però en una altra contra mortal, seguidament ens fan el 2-3. Quedaven 6 minuts i tocava tornar a començar.

Vam seguir movent molt bé la pilota i creant superioritats i quan quedaven 43 segons per acabar el partit va arribar el 3-3 (Jordi Roda). Lluny de conformar-nos amb l’empat, l’equip té una fe increïble en aquestes situacions i va a buscar la victòria. I el gol arriba quan tan sols falten 13 segons (Sergi Gimeno). Al final doncs, victòria que jo crec que mereixíem per mèrits propis i sobretot perquè l’equip ha treballat molt dur contra un rival molt ben assentat al camp i sabent en tot moment la seva funció.
Vull donar l’enhorabona a tots els jugadors i sobretot, això si, als que han jugat menys minuts, dir-los que cal seguir treballant, que a tots ens arribarà el moment de complir. Avui han sigut uns i demà qui sap.

Per últim, donar de nou les gràcies a l’afició que segur que és la millor de la categoria,