5 d’oct. 2011

Jornada 2(Masculí): AECS Hospitalet 3 - 4 CFS Sant Climent

Bon començament de partit, encara que només va durar 3 minuts que va ser el que va trigar l'AECS en fer el primer xut a porta i marcar el primer gol, gràcies a una desafortunada acció del porter del Sant Climent, que per circumstàncies alienes, estava més pendent de l'hora que del partit i això es va notar en el seu debut. Això va fer anar a la deriva al Sant Climent que no trobava la seva posició d'atac. Encara que en realitat l'AECS no espantava molt (sort d'això), el segon gol arriba en una pèrdua nostra, que propicia una contra on el nostre porter poc pot fer en l'1 contra 1. En resum, la primera part acaba amb molt mal regust.

Comença la segona part, això ja és una altra cosa. El Sant Climent apreta a dalt fort i se succeixen les ocasions fins que arriba el primer gol en una jugada al primer toc (2-1, G. Salomó). Seguim lluitant amb pilotes robades i més ocasions fins que arriba el segon gol (2-2, Moha). Després, en una jugada desafortunada, UN ALTRE COP, arriba el 3 gol de l'AECS quan encara queden 12 minuts de partit. Un altre cop a començar... Va arribar el 3-3 en un gran gol de falta del Sergi i seguit el 3-4 (Moha). I a partir d'aquí vam haver d'aguantar els 4 minuts que quedaven per finalitzar el partit. La veritat és que va crear més perill el Sant Climent que l'AECS en aquests 4 minuts. Final del partit i els 3 primers punts de la temporada pel Sant Climent.

La veritat és que jugant a aquest nivell hi haurà partits molt bojos, cosa que no agrada als entrenadors. Esperem que l'equip comenci a agafar personalitat i que cada jugador entengui el seu rol dins l'equip i segur que veurem partits de futbol sala molt entretinguts perquè aquest equip té molta qualitat, només cal una mica de coordinació entre ells i sobretot confiança en el que s'està fent.

Enhorabona a tots per la victòria i ànims per al pròxim partit a casa contra el Sants B.

1 2 3 SANT CLIMENT

[Aquesta crònica no ha estat redactada per cap membre de l'equip]

1 comentari:

  1. Bon partit! Victories tan treballades (sobretot a la segona part) com aquesta, fan equip! ;)

    ResponElimina

Jornada 24