12 d’oct. 2011

Jornada 1(Femení): CFS Sant Climent 5-4 Joventut Les Corts

L'inici del partit va ser complicat, els nervis i la falta de concentració ens van fer encaixar 2 gols merescudament. Els minuts finals de la primera part, el Sant Climent els va passar a la porteria rival, però sense encert. Vam anar al descans amb un 0-2 en contra.

A l’inici de la segona part l'equip va saber reaccionar, creient que podia treure el partit endavant. El primer gol arriba d'un xut llunyà de Dei (1-2). Poc desprès el Joventut les Corts en un contraatac aconsegueix el 1-3. Sense baixar els braços en cap moment, lluitant i demostrant que aquest equip pot aconseguir tot el que es proposi, arriba l'empat, novament Dei amb 2 xuts llunyans aconsegueix l’empat a 3. Hi havia temps suficient per remuntar el partit i així va ser. Júlia, en una jugada per la banda dreta fa pujar el 4-3 al marcador i Carol amb una jugada individual fa el 5-3.

El cansament i els nervis per aguantar el marcador van fer que a l'últim minut l'equip rival marqués el 5-4 definitiu. Bon partit, els 3 primers punts es queden a casa i amb una lliçó apresa:
SE PUEDE, SE PUEDE, SE PUEDE!!!

A l’acabar el partit, l’equip va voler fer una sorpresa a dues jugadores que cel·lebraven l’aniversari (Carla i Alba H) i es va arrodonir la jornada d’èxit esportiu amb un pastís per cada una.