18 d’oct. 2011

Jornada 2(Femení): CFS Blanesport 83 1 - 7 CFS Sant Climent

Gran partit disputat a Blanes. Les noies de Sant Climent es van emportar els 3 punts a casa.

Va ser un partit una mica estrany. Les noies van sortir els primers minuts bastant disperses però mica en mica el partit va anar agafant color "vermell i negre".

Apretant a dalt vam aconseguir el primer gol amb una combinació entre Irene i Julia. 3 minuts més tard, amb una gran passada de Carol a Julia vam marcar el 2 gol.

Als pocs minuts, un corner a favor del Blanes, amb tota la mala sort que sense poder controlar ens marquem en pròpia porta per mala col·locació de la defensa.

El partit es va començar a posar molt tens. Les de Blanes volien guanyar tant com nosaltres però no van saber controlar els nervis. Les noies del Blanes es van passar tot el partit insultant a les noies del Sant Climent per treure-les del partit però no van poder aconseguir-ho, i gràcies a aquest comportament el Sant Climent va agafar més forces per jugar millor i fer més gols.

La decisió de pressionar tot el partit va ser la millor ja que en zona ens superaven i així es va agafar el control del partit on els gols van arribar un rere l'altre fins completar els 7 gols.

Felicitar a les noies perquè es va veure un gran partit on els acompanyants van disfrutar i animar fins al final.

Sobretot felicitar a la nostra portera en aquest partit ja que ella es una jugadora de camp i per haver sigut el primer partit que jugava com a portera va ser sense dubte la millor, Belen Torrebejano. També felicitar a la Julia Jambrina que va fer una molt bona actuació, cada dia és més important dins l'equip i arribarà molt lluny si ella ho vol.

Encara que portem guanyats 2 de 2 no hem de baixar la guàrdia. Els equips vénen cada cop amb més força i haurem de lluitar encara més.

De moment anem primeres a la classificació i per una setmana ho celebrem!!!

123 Sant Climentazo!!!

-Van jugar: Irene(2), Deidre(2), Carol, Carla, Alba Reverter, Alba Hernández(1), Julia(2), Belen (Portera).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada 24