15 de maig 2012

Jornada 30 (Masculí): CFS Sant Climent 12 - 2 FS Sant Feliu

Últim partit de lliga. S’enfrontaven dos equips empatats a punts en la classificació. El matx havia de decidir qui quedava per davant finalment. El fet que molts jugadors dels dos equips es coneguessin d’haver jugat diferents anys en la mateixa categoria donava una mica més d’emoció.
El partit va començar amb certa intensitat. Els dos equips reservaven esforços tancats al darrera. I al minut 3 de partit va arribar el primer gol per part del Sant Feliu. Res feia pensar en aquell moment el desenllaç final. Però sense donar temps de reacció, el Sant Climent va començar a desplegar el seu joc demolidor que ha estat mostrant quasi tota la segona volta. Així, al minut 4, Carlos aconseguia marcar l’empat. El Sant Climent es va fer amo i senyor del partit i va començar a sumar i sumar gols al marcador. A la mitja part el resultat ja era de 5 a 1.
La segona part va ser una extensió de la primera. Van seguir arribant gols per part del Sant Climent, que practicava un joc ràpid i efectiu. I el Sant Feliu, veient-les venir, només va poder aconseguir un gol més al minut 15. Finalment, el resultat va quedar en 12-2. Van marcar Carlos (1), G Salomó (2), Sergi (1), Jordi (2), Jaume (1), G Garcia (1) i Moha (4).
Bon partit per finalitzar la lliga regular, que deixa al Sant Climent empatat a punts amb 2 equips més, ocupant la 7a plaça a la classificació. Ara cal centrar-se en la copa, una competició que es juga a eliminatòries de partit únic i en que una errada puntual pot significar l’eliminació. Diumenge vinent, a les 20:00 h, setzens de final contra el Sants, al poliesportiu de Sant Climent. Us hi esperem a tots, necessitarem la vostra ajuda!