15 de maig 2012

Jornada 28 (Femení): CFS Sant Climent 3 - 2 FS St Andreu de la Barca

Aquest dissabte va tenir lloc al poliesportiu de Sant Climent l'enfrontament entre el CFS Sant Climent Femení i el F.S. Sant Andreu de la Barca Femení, quart i setè classificat a la taula respectivament. A priori, si les de casa desenvolupaven un joc similar al dels partits anteriors, no havien de tenir problemes per dominar el partit. Però, les de Sant Andreu es van avançar en el marcador al minut 3 de partit aprofitant una errada de l'equip local. A partir d'aquest moment les climentones van començar a tenir cert domini de la pilota que va fer que al minut 5, la Carla, aprofitant un mal refús de la portera, marqués aconseguint l'empat. El Sant Climent controlava la situació però no acabava de desplegar un bon joc errant més de l'habitual. No va ser fins al minut 23 de partit quan, a partir d'una jugada de córner, l'Alba Reverter aconseguia posar per davant en el marcador a les de casa aconseguint, així, el seu segon gol de la temporada. Amb el 2-1 es va arribar al descans.
La segona part va començar amb un Sant Andreu més agressiu. Al minut 2 de la represa, aprofitant un mal refús en defensa del Sant Climent, les de Sant Andreu van aconseguir el seu segon gol donant emoció a l'enfrontament. Les climentones van passar a jugar de cinc però seguien sense desplegar un bon joc. Tots dos equips van disposar d'alguna que altra oportunitat durant el transcurs de la segona meitat. Afortunadament, quan mancaven 2 minuts per la finalització del partit, la Júlia aconseguia el gol de la victòria després d'una passada de la Deidre.
3-2 al marcador i 3 punts més per consolidar el quart lloc del CFS Sant Climent a la classificació a manca de dos partits per la finalització del campionat de lliga. Ara a lluitar per la Copa i a demostrar que l'esforç i treball durant la temporada han donat els seus fruits.