6 de març 2012

Jornada 19 (Femení): CFS Sant Climent 2 - 1 Futsal SAS

Partit viscut amb molta intensitat almenys des de la graderia. A priori havia de ser un partit sense massa complicacions per la diferencia a la classificació dels dos equips. Però com ja va sent costum en els últims partits de l’equip femení del Sant Climent, les coses al final no surten com en un principi sembla que hagin de sortir.

El partit va començar amb una certa normalitat. Els 2 equips es mostraven sòlids en defensa i la pilota no acabava d’arribar a cap de les 2 porteries. Passades errònies per les 2 bandes, poc control quan es tenia la possessió... i així anaven avançant els minuts. Fins que va arribar una jugada en la que un desajust defensiu va propiciar que la jugadora amb més qualitat del Futsal SAS és quedés pràcticament sola davant la Júlia, que va ser la portera a la primera part. I amb un xut ras al segon pal va aconseguir avançar l’equip visitant al marcador. Després, el Sant Climent va tenir alguna que altra ocasió però la portera ho va poder salvar. I així es va arribar a la mitja part, 0-1 al marcador i amb la sensació que s’havien de canviar bastantes coses si es volia guanyar aquest partit.

Doncs així va ser. Per començar, a la segona part va jugar de portera la Carol, fet que va propiciar que durant tota la segona part el Sant Climent jugués de 5. L’actitud de les nostres també va canviar, va aparèixer la ràbia, el punt d’agressivitat necessari per poder competir en tots els partits. I lògicament això es va notar. El Sant Climent va dominar la segona part de dalt a baix, sense donar opció al Futsal SAS a ni tant sols trenar una sola jugada. I així van arribar els gols. El de l’empat el va aconseguir la Deidre i el definitiu 2-1 la Júlia. Val a dir que el resultat va quedar curt pel que es va veure al tram final del partit però també va tenir mèrit la defensa del Futsal SAS i la seva portera que van saber aguantar les embranzides locals.

Cal destacar l’actuació de les 2 porteres, la Júlia a primera part i la Carol a la segona, que tot i no ser porteres van fer una molt bona actuació i felicitar a tot l’equip per la bona segona part que ens van donar als espectadors. Ànims per les jugadores a veure si podem tornar a repetir la meravellosa primera volta.