6 de març 2012

Jornada 21 (Masculí): CFS Sant Climent 3 - 3 AEFS Arrels

Partit molt equilibrat, intens i ben jugat pels 2 equips que va acabar amb empat a 3, tot i que qualsevol dels 2 equips es va poder emportar la victòria final.

Una primera part molt igualada, amb més ocasions pel Sant Climent... però la pilota no va voler entrar. Sobre tot en una jugada molt dubtosa, que va semblar que havia entrat la pilota però l’àrbitre no va donar el gol. Després de tocar els 2 pals, el porter la va treure de dins. I així va acabar la primera part, amb el 0-0 al marcador.

A la segona part, el Sant Climent va sortir a pel partit. Es van anar succeint les ocasions a la porteria de l’Arrels fins que el Moha va aconseguir el primer gol. Va seguir atacant mantenint un alt nivell de joc i en una altra bona jugada el Gerard Garcia va fer pujar el 2-0 al marcador. A partir d’aquest moment va despertar l’Arrels, demostrant perquè està segon a la classificació. I en dues jugades de picardia van aconseguir empatar el partit. Quedaven encara 8 minuts per acabar el partit i el Sant Climent va posar el que feia falta. Faltant 3 minuts pel final va aconseguir posar-se un altre cop per davant en una bona jugada de tot l’equip que el Moha va acabar d’introduir la pilota dins la porteria. I quan ja quedava poc per acabar el partit, en una jugada en la que no hi va haver coordinació a la sortida de pilota, l’Arrels va aconseguir empatar tirant per terra les il·lusions de guanyar.

En aquest partit s’ha millorat defensivament, però al final per falta de forces, el cor va poder més que el cap i li va costar car al Sant Climent. Però seguint amb aquesta línia i quan l’equip vagi agafant confiança i s’ho cregui es podran aconseguir reptes majors. I per últim, felicitar a tots els jugadors sense excepció pel gran desplegament físic realitzat. I a esperar el pròxim partit a veure si arriba la victòria.