29 de febr. 2012

Jornada 20 (Masculí): NHG Gavà 4 - 3 CFS Sant Climent

Gran partit el disputat entre aquests dos equips, molt igualat tal i com reflecteix el marcador final 4-3, durant el qual no s’ha notat la diferencia de posició a la classificació general.

En els primers minuts, el partit va ser igualat amb ocasions per les dues parts, però en el tram final de la primera part, el Gavà va tenir controlat el partit amb una renta de dos gols. Massa avantatge tal i com anava el partit, degut a dues errades de marcatge, on el porter del Sant Climent no va poder fer res per solucionar-ho.

A la segona part, el Sant Climent va reaccionar molt bé, i juntament amb una mica de relaxació del Gavà, va arribar la remuntada, arribant a posar el marcador en empat a 2 i tenint dues oportunitats claríssimes de marcar i posar-se per davant... però la pilota no va voler entrar. A partir d’aquest moment, el Gavà, veient que li posaven les coses lletges, va prémer l’accelerador i va marcar el 3er gol, però el Sant Climent anava llançat tot i que 4 jugadors s’havien lesionat durant el partit, i va aconseguir empatar quan faltaven només 5 minuts pel final. I quan quedava poc més d’un minut, el Gavà va sentenciar amb un gran gol que li donava la victòria, encara que sincerament el més just hagués estat un empat.

Cal destacar que el millor del partit va ser l’actuació dels 2 porters, que van evitar que el marcador fos molt més elevat, i que l’actuació de l’àrbitre als minuts finals va afavorir als interessos dels locals, ja que hi van haver dues entrades dins l’àrea, ratllant el joc violent, en les que podia haver senyalat penal sense cap problema... però no va ser així, i va acabar el partit en una anada i vinguda sense cap incident gràcies a l’esportivitat dels jugadors.

Ara cal esperar al pròxim partit, contra l’Arrels, i que els lesionats es recuperin el més aviat possible.