5 d’ag. 2017

    Torneig de futbol sala Festa Major Estiu 2017
    Com cada any, des del Club Futbol Sala Sant Climent, amb la col·laboració de L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, organitzem un torneig amistós de futbol sala, dins dels actes de cel·lebració de la Festa Major d'Estiu.
    Aquest torneig és gratuït i hi pot participar tothom que sigui major de 16 anys. S'admenten equips masculins, femenins i mixtes.
    El torneig tindrà una fase classificatòria en funció del nombre d'equips inscrits i unes semifinals i final. Tot el mateix dissabte dia 12 d'Agost a partir de les 16:00, al poliesportiu municipal. El sorteig dels enfrontaments es farà allà mateix.
    Recordem també l'esperit amistós d'aquest torneig, on com cada any, els mateixos participants faran d'àrbitres en els partits en que no juguin, i on la competitivitat no ha de ser protagonista. És un torneig per gaudir de la Festa Major i per fomentar l'esport amateur. 


    Podeu fer les inscripcions al mateix Ajuntament en horari d'oficina, o bé enviant un correu electrònic a: cfssantcliment@cfssantcliment.com

1 comentari:

  1. Excellent post! We will be linking to this particularly great article on our site. Keep up the great writing. itunes store login

    ResponElimina

Jornada 24