26 de nov. 2013

8a jornada (Sènior Masculí A) CFS Sant Climent 5-6 PB Montpedrós

El passat dilluns 25 de novembre va tenir lloc al poliesportiu municipal de Sant Climent el partit corresponent a la 8a jornada de lliga de la 1a divisió territorial del grup D de Barcelona. Aquest partit s’havia aplaçat una setmana abans per culpa de pluja. L’equip local afrontava aquest partit amb molta il·lusió per què en el cas d’haver aconseguit la victòria s’hagués situat a posicions privilegiades a la classificació que haguessin permès seguir lluitant amb el primers classificats. El resultat però no va ser el desitjat.
            Va començar el partit amb un ambient molt fred que feia que els jugadors dels 2 equips no poguessin mostrar la seva millor imatge. Als pocs minuts de partit, en un contraatac de l’equip visitant, el marcador es va encetar amb un 0-1 que començava a posar les coses difícils als locals. Aquest gol però, va fer reaccionar als Climentons, que pocs minuts després i en 2 jugades quasi calcades, unes escapades per la banda esquerra de l’atac amb xut que desvia el porter i la pilota queda morta dins de l’àrea i que Rubén en el primer i Miguel en el segon aconseguien capgirar el marcador i donar avantatge als locals per 2-1. Seguia la primera part i cap equip era capaç de tenir el control de la pilota. Tot eren anades i vingudes sense gaire encert. Ja cap als últims minuts de la primera part, el Montpedrós aconseguia empatar el partit a 2 i així s’arribava a la mitja part.
            La segona part es va veure un altre partit. El Sant Climent va sortir força endollat i el Montpedrós va haver de recórrer a les faltes per aconseguir frenar els atacs dels locals. Només havien passat 7 minuts i ja havien fet 5 faltes que els deixava amb el risc de no poder fer-ne més per evitar els dobles penals. Va ser en aquesta 5a falta, que el Ton va avançar el Sant Climent al marcador, xutant directe i ras als peus de la barrera que es va obrir i va desorientar al porter visitant. 3-2 al marcador i semblava que el Sant Climent podria acabar controlant el partit. Mica en mica, l’equip local intentava ampliar el marcador i va arribar a dominar la possessió de la pilota però en  errades puntuals i pèrdues de pilota a la última línia van propiciar que el Montpedrós capgirés el marcador i acabés marcant 4 gols seguits en uns minuts horrorosos per l’equip local. Quedaven només 4 minuts per acabar el partit i el Sant Climent perdia de 3 gols, 3-6. Llavors, l’equip local va decidir jugar de 5 per intentar a la desesperada apropar el marcador al seu favor. Ton va sortir com a porter jugador i a partir d’aquí el Montpedrós es va dedicar a tancar-se i defendre el resultat. En un corner, Jordi va aconseguir posar el 4-6 al marcador i una falta, Rubén va aconseguir el definitiu 5-6 de doble penal.

Així doncs, partit que talla les aspiracions del Sant Climent d’estar a la part alta de la classificació i que fa que el Montpedrós se situï a la part mitja de la taula. Queda molta lliga per endavant i caldrà anar millorant per no deixar escapar oportunitats per sumar punts que situïn al Sant Climent en posicions còmodes a la classificació.