18 de nov. 2012

Jornada 8 (Femeni): Joventut Les Corts 4 - 3 CFS Sant Climent

Avui diumenge, al Poliesportiu de l'Illa de Barcelona, s'ha disputat el partit corresponent a la jornada 8 de la Divisió d'Honor Femenina entre el Joventut Les Corts i el CFS Sant Climent Femení. Pel nivell que havien mostrat en altres enfrontaments s'esperava un partit entretingut, però no és aquest l'adjectiu que millor resumeix el partit.

El Sant Climent ha començat dominant el partit, i als pocs minuts s'ha avançat al marcador a partir d'una bona jugada per mitjà de la Carla Martínez. A mida que passaven els minuts les visitants han anat baixant d'intensitat i el domini ha passat a ser per l'equip local, producte d'això han aconseguit l'empat amb un xut llunyà imparable. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part.

La segona meitat ha començat més animada, als pocs minuts el Sant Climent es tornava a avançar amb un xut llunyà de la Carla Jambrina i poc després el Joventut tornava a posar l'empat amb un altre gol. Els minuts anaven passant i tots dos equips treien les seves armes per emportar-se el partit. Una errada del Sant Climent acompanyada de la bona pressió de les de Barcelona ha fet pujar el 3-2 al marcador.

Quedaven pocs minuts pel final i començaven a notar-se els nervis. A falta de dos minuts el Sant Climent amb un altre xut, aquest cop desde gairebé mig camp novament de la Carla Jambrina, aconseguia l'empat. Però, els nervis de les de Sant Climent han fet que es badés en defensa a la jugada següent i el Joventut ha aconseguit el 4-3 definitiu.