7 de maig 2012

Jornada 27 (Femení): Acció Sant Martí Catalonia 0 - 8 CFS Sant Climent


El resultat del partit ja explica com han anat les coses. S’esperava que fos un partit senzill per al Sant Climent degut a la diferència que marca la classificació. S’enfrontaven el quart classificat contra el catorzè.
El primer gol, però, ha costat d’arribar. El partit ha començat amb certes imprecisions, errades en les passades, poc control de la pilota i sense arribades a cap de les dues porteries. Potser el fet de jugar en diumenge al matí ha fet que les noies sortissin una mica adormides. No ha estat fins al minut 11 de joc, quan la Carla ha rebut una passada que la deixava sola davant la portera, que el marcador no s’ha estrenat. A partir d’aquí mica en mica han anat arribant més gols. 5 minuts després, Deidre ha marcat el segon i poc després, Carla feia el tercer. Així s’ha arribat a la mitja part.
La segona part ha tingut un inici demolidor... al minut 2, Deidre ja havia fet 2 gols més. I al minut 7 ha arribat el 6è gol, obra de Carol. I ja quan quedava poc per acabar el partit, han arribat el 7è i el 8è gol de Alba Barjollo i Alba Reverter, que s’estrenaven com a golejadores.
Així doncs, partit plàcid per al Sant Climent. Destacar l’actuació de la Júlia que ha jugat tot el partit de portera, tot i la poca feina que ha tingut i ha aconseguit mantenir la porteria a zero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada 24