2 de des. 2013

Jornada 8 (Sènior Masculí B): CFS Sant Climent 3 - 0 Imperial Sant Crist

Partit disputat el passat diumenge 1 de desembre a Sant Climent de Llobregat. Potser pel fet de que els jugadors estan poc acostumats a jugar al matí va fer que la primera part no es veiés gran cosa en el joc. Els 2 equips semblaven adormits i no acabaven de dominar el joc.

La primera part va ser poc disputada amb molt poques arribades en les que els 2 porters van solventar sense massa problemes. Es va arribar a la mitja part amb 0-0 al marcador i no semblava que cap equip volgués posar la intensitat necessària per emportar-se els 3 punts.

L’inici de la segona part va ser una extensió de la primera, fins que va arribar el primer gol de l’equip local ja passats bastants minuts de joc. A partir d’aquí, el Sant Climent va agafar el control de la pilota i l’equip visitant es va tancar al darrera a esperar a veure si tenia opcions en algun contraatac. El Sant Climent va cedir algunes pilotes compromeses, però entre el desencert de cara a porteria i la bona actuació del porter local, el Sant Crist no va aconseguir marcar cap gol. Ja passats els 10 minuts de la segona part, el Sant Climent va aconseguir marcar el 2on gol i ja quasi al final va establir el definitiu 3-0.

Així doncs, tot i no haver disputat un gran partit, 3 punts importants que col·loquen al Sant Climent en 6a posició empatats amb el 5è classificat i amb opcions d’estar a la zona alta de la classificació.

CFS Sant Climent: Jaume, Brabit(1), Jordi Roda, Roger(1), Edu, Pau, Edgar(1), Aidan, Lothan, Oriol, Arnau.

Imperial Sant Crist: Pablo, Juan, Ruben, Emilio, Jordi, Oscar, Ismael, Victor