15 de febr. 2012

Jornada 16 (Femeni): Joventut Les Corts 6 - 1 CFS Sant Climent

Intens partit el disputat aquest diumenge al poliesportiu de l'Illa de Barcelona. El CFS Sant Climent Femení, que venia de perdre dos partits seguits contra els dos equips més forts de la competició, s'enfrontava al Joventut les Corts, l'equip situat en tercera posició a la classificació amb un punt més que l'equip de Sant Climent.

El partit ha començat una mica boig, als pocs minuts de començar, les noies de Barcelona s'avançaven al marcador en benefici d'una errada defensiva per part del Sant Climent, 1-0 al marcador. Però, en poc temps, s'ha arribat al 1-1 amb una acció de Deidre que des de pràcticament mig camp engalta un xut enganyós que acaba en gol. En un altra acció desafortunada, les de Barcelona aconsegueixen el segon gol, 2-1. Amb aquest resultat s'arriba a la mitja part.

A la segona part, el Sant Climent, ha sortit amb ganes de remuntar el marcador i la intensitat del partit ha pujat. Les noies de Sant Climent han tingut el clar domini de la pilota, però, no ha estat suficient per endur-se els tres punts ja que tot i les ocasions del Sant Climent, l'equip de Barcelona s'ha acabat emportant la victòria amb un 6-1 al marcador sabent aprofitar al màxim les poques ocasions de les quals han disposat.

Resultat poc just per al Sant Climent que suma la tercera derrota consecutiva i se situa quart a la classificació després de tancar una primera volta molt bona demostrant que és un equip de recent formació, però, amb gran projecció de futur. (crònica escrita per Carla Jambrina).