8 de nov. 2011

Jornada 5(Femení): Sant Climent 2 - 0 Cardedeu

El partit es presentava amb una certa tensió. El Sant Climent rebia el Cardedeu, un dels equips forts de la categoria, i això suposava conèixer en quin nivell està l’equip. Fins al moment, tots els partits disputats s’havien resolt amb certa tranquil·litat.

Comença el partit, i el Sant Climent va temptejant el terreny. Intenta jugar mantenint la possessió però mica en mica el joc cau cap a la banda del Cardedeu. Així, el Sant Climent, ensenya una de les seves millors armes que fins al moment no s’havia vist. Les noies, tancades al darrera van fer una defensa molt seriosa durant tota la primera part, impedint que les jugadores del Cardedeu creessin grans ocasions de gol. El Cardedeu tocava i tocava però sense crear perill, tampoc feien un jocs gaire inquietant i cometien bastants errors que facilitaven la tasca defensiva excel·lent del Sant Climent. Així doncs, es va arribar a la mitja part amb el marcador 0-0.

A la segona part es decidiria el partit. El joc va començar igual que va acabar la primera part. El Cardedeu tocava i tocava i el Sant Climent seguia molt sòlid en defensa. Transcorreguts 5 minuts del segon temps arriba el primer gol: es recupera una pilota i s’inicia una contra rapidíssima que fa que la pilota arribi a la banda dreta, on Carol centra rassa al mig i Deidre, arribant des de darrera, clava de puntera la pilota per tot l’escaire. 1-0, golàs i a seguir amb el partit. Així va ser, la pilota va tornar als dominis del Cardedeu que seguia tocant i tocant però amb poca precisió i el més important, amb la impotència de veure que el Sant Climent molt ben plantat al darrera impedia que es poguessin produir situacions de perill. Quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, va arribar el gol de la tranquil·litat en una jugada de les que fan animar a l’afició. Deidre recupera una pilota en defensa i va avançant regatejant a totes les adversàries que se li van posant al davant. Passa la línia divisòria, i per velocitat es desfà d’una altra rival marxant per la dreta. Finalment, amb un retall deixa a la última defensa que quedava, encara a la portera, i després de dues bicicletes, li introdueix la pilota per sota les cames i aconsegueix el 2-0. Segon golàs del partit i els 3 punts que es queden a casa. A partir d’aquí, el Cardedeu va abaixar els braços i el partit es va acabar.

Una setmana més, el Sant Climent segueix contant els partits per victòries i segueix líder a la classificació tot i tenir un partit menys, sent l’únic equip que ha guanyat tots els partits que ha disputat.